·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Fotos: Projecte Ramón "PONT"

El passat divendres dia 11 de Desembre, va tenir lloc al pati de l'Escola un dels moments més esperats del Trimestre pels alumnes de 3er d'ESO... la posada en càrrega dels ponts en els quals han estat treballant durant les darreres 5 setmanes en l’assignatura de Tecnologia. 

Amb únicament 100 petits pals de fusta i elements de subjecció com la cola blanca i/o la silicona calenta, han hagut d'estrènyer ben fort el seu enginy per arribar a fer unes construccions resistents i estables a grans esforços.

Els nostres "enginyers" han arribat a realitzar, en alguns casos, meravelles constructives a petita escala. La prova dels concurs consistia en carregar diverses garrafes d'aigua buides al punt mig del pont, i progressivament anar afegint una barreja de sorra i pedres fins que el pont trenqués. Per últim, amb l'ajuda d'una bàscula, es pesaven les garrafes per tal de saber els quilograms de pes que havia resistit cada un dels ponts.

Tot i que la rivalitat va ser molt dura, el premi al millor pont en l'apartat de resistència se'l va endur l'equip format pel Raúl Martín, Nicolás Rodríguez i Toni Soldado.

Cal fer esmena també al grup format per Sara Merino, Natàlia Córdoba i Irene Sánchez pel seu disseny elegant i òptim.

Tot seguit podreu veure un conjunt de fotografies del muntatge i finalització dels ponts.