TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat

Fotos: P4 Pedraforca (Setmana del 5 al 9 d'octubre )

Estimades famílies,

aquesta setmana hem estat aprenent un munt! Continuem treballant l'higiene, els hàbits però ja començem a ser més experts amb les vocals, el nostre nom i les lletres que mica en mica ens criden l'atenció de forma espontània. Que divertit aprendre a través del nostre entorn!

A més a més, la Txell ha explicat el conte de la Castanyera, ens ha portat la roba d'aquesta i ens hi hem pogut disfressar. Hem vist castanyes i hem après a ballar la dansa de la Castanyera. La tardor ens està portant moments molt bonics. 

A anglès continuem treballant el llibre Dear Zoo i hem descobert les caixes màgiques que ens ha preparat la Txell amb els animals de peluix a dins. 

Hem fet puzzles de 20 peces i alguns ens ajudàvem entre nosaltres. 

Aquesta setmana hem decorat molt bé la classe amb dos pastissos, el de les 3 espelmes i el de les 4 espelmes. Hem treballat els nombres i les lletres amb aquesta activitat.

A l'hora del pati ens ho passem molt bé i com veureu a les fotografies, juguem a "policies", a "fet i amagar," a "pilla pilla", a "un dos tres pica paret", a "vaca i ànec", a descobrir pedretes i fulles del pati, etc.

Us desitjo un cap de setmana llarg ple d'amor, joc i música.

 

Txell